#30SEKZADJECU

#30SEKZADJECU

Zdravlje je važno, a to najbolje znate svi vi kojima je stalo do sporta i zdrave prehrane. Energiju dobivenu iz prirode ovoga puta imate priliku iskoristiti kako biste nekome pomogli! Humanitarnoj akciji #30sekzadjecu cilj je prikupiti sredstva za djecu u bolnicama u Vinkovcima i Šibeniku i staviti im osmijehe na lica u blagdansko vrijeme! Svaki čučanj za njih – isplati se.

Što je to #30sekzadjecu?

#30sekzadjecu je akcija koju je pokrenulo naše B!TONIC sjedište iz Beča. Budući da su u Austriji ljudi jako dobro reagirali, akcija je tamo uspješno provedena i prikupljena su očekivana sredstva za pomoć djeci. Sada B!TONIC Hrvatska provodi ovu akciju u našoj zemlji, i to u adventsko vrijeme – kako bi djeci uljepšali svakodnevno okruženje. Za svaki napravljeni čučanj B!TONIC Hrvatska donira 1 HRK Odjelu za dječje bolesti Opće županijske bolnice Vinkovci i Odjelu pedijatrije Opće bolnice Šibenik odjel.

 Kako sudjelovati?

  1. KORAK: NAPRAVITE ŠTO VIŠE ČUČNJEVA MOŽETE UNUTAR 30 SEKUNDI I SNIMITE SE! KOLIKO ČUČNJEVA NAPRAVITE, TOLIKO HRK B!TONIC HRVATSKA DONIRA DJEČJIM BOLNICAMA U VINKOVCIMA I ŠIBENIKU. NIJE VAŽNO KADA NI GDJE VJEŽBATE. KVALITETA VIDEA TAKOĐER NIJE PRESUDNA. NAJVAŽNIJE JE DA NAPRAVITE ŠTO VIŠE ČUČNJEVA. ODBROJAVANJE OD 30 SEKUNDI KREĆE OD PRVOG ČUČNJA.
  1. KORAK: OBJAVITE VIDEO NA SVOM INSTAGRAM I FACEBOOK PROFILU UZ HASHTAG-OVE #30SEKZADJECU I #BTONICHRVATSKA. VIDEO OBJAVITE JAVNO (PUBLIC) KAKO BI BIO VIDLJIV SVIM SUDIONICIMA I KAKO BISMO MI MOGLI VIDJETI VAŠU OBJAVU.

Opće uvjete sudjelovanja pročitajte na: www.30sekzadjecu.btonic.hr