Dostava

Uvjeti web kupovine
Narudžbom putem www.btonic.hr pristajete na navedene Uvjete web kupovine. Oni definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata odnosno reklamacije proizvoda ponuđenih na našim stranicama. Prodavatelj i isporučitelj proizvoda www.btonic.hr B!tonic.hr, Zagreb, a Kupac je posjetitelj web stranice koji odabere barem jedan proizvod, popuni elektronski formular narudžbe i pošalje ga prodavatelju. Transakcijska valuta je hrvatska kuna (Kn). U sve cijene proizvoda uračunat je PDV, a troškovi dostave nisu uključeni u cijenu proizvoda. Troškove dostave snosi Kupac, osim za narudžbe veće od 200 kn kada troškove dostave snosi prodavatelj.

Prodajno mjesto nalazi se u Republici Hrvatskoj.

Načini plaćanja
Pouzećem – Prilikom preuzimanja pošiljke iznos računa plaćate dostavljaču, u gotovini.

Dostava
Naručene proizvode za nas isporučuje GLS Croatia na području Republike Hrvatske po navedenom cjeniku:

Cijena dostave
0-199kn / 38kn
200 - ∞ / BESPLATNA DOSTAVA 

Iznos dostave biti će iskazan prilikom naručivanja proizvoda.
Standardno vrijeme isporuke je 1-5 radnih dana od narudžbe ukoliko uz proizvod nije drugačije navedeno.

Reklamacije
Prilikom preuzimanja robe Kupac je obvezan pregledati pošiljku, i odmah e-mailom obavijestiti Prodavatelja o eventualnom oštećenju ili pogrešci u isporuci. Ukoliko se radi o krivo isporučenoj robi Kupac ima pravo takvu robu ne preuzeti, a trošak ponovljene isporuke snosi Prodavatelj.

Ako se utvrdi da proizvod treba zamjenu, Prodavatelj će zamijeniti oštećeni artikl o vlastitom trošku. Za sve reklamacije i pitanja stojimo vam na rapolaganju

Povrat
Ukoliko Vam se primljeni proizvod(i) iz bilo kojeg razloga ne sviđa(ju) ili nisu u skladu s Vašim očekivanjima nudimo mogućnost povrata sredstava sukladno zakonskim uvjetima i rokovima. Troškove dostave i povrata robe u ovom slučaju snosi Kupac. Artikli na sniženju se ne mogu vratiti.

Upute za povrat proizvoda:
Proizvod koji vraćate ne smije biti korišten i mora biti u originalnom neoštećenom pakiranju.

Pošaljite nam najkasnije 14 dana od primitka pošiljke, s informacijama o proizvodu, datumu kupovine i dostave i zatražite povrat proizvoda.

Nakon što dobijete suglasnost za povrat od B!Tonic-a, zapakirajte proizvod u originalno pakiranje i pakiranje za slanje, priložite original računa i pošaljite na:


Proizvod je Vaša odgovornost dok ne dođe do nas. Radi zaštite Vaših interesa savjetujemo preporučeno slanje paketa ili opciju praćenja slanja pošiljke.