Karijera

Lifecare Essentials internacionalna je tvrtka sa sjedištem u Austriji. Naš brend B!TONIC brzo je stekao popularnost u široj regiji, a kako rastemo, našem timu sve je više potrebno pojačanje.

Promičemo zdrav i održiv način života, a zanimaju nas nutricionizam, farmakologija i sport. U našem uredu u Zagrebu često ima otvorenih pozicija, a voljni smo zaposliti sve one koji vjeruju da bi svojim znanjima i vještinama mogli doprinijeti našem radu. Tražimo kolege koji podržavaju zdrav i uravnotežen način života. Naš tim je malen, ali veseo i uvijek spreman na prihvaćanje novih suradnika – kako onih za rad u uredu, tako i onih koji bi htjeli raditi na terenu ili od kuće, kao vanjski suradnici.

Ako vas zanima ono čime se bavimo i htjeli biste sudjelovati u promicanju aktivnog i zdravog življenja, pošaljite nam otvorenu molbu na adresu office@akaciaplus.hr. Recite nam sve što trebamo znati o vama i zašto biste htjeli postati dijelom B!TONIC tima, a mi ćemo vam se javiti s povratnom informacijom u najkraćem mogućem roku. Možete nas kontaktirati i telefonski na +385915639298, ako mislite da ćete nam se moći bolje predstaviti tim putem. Veselimo se prijavama i novim poznanstvima!

Ništa vas ne može zaustaviti na putu do uspjeha. Ako vjerujete u sebe, i drugi će vjerovati u vas.