O nama

B!TONIC - suplementi za novo doba
Tko stoji iza B!TONICA?

Mi smo međunarodna tvrtka sa sjedištem u Beču. Naša misija je zagovarati ideju o zdravom i aktivnom načinu života, te pri tome strogo pazimo na održivi razvoj prirode koja nas okružuje. Svi naši dodatci prehrani su prilagođeni indiviualnim potrebama osobama različitih profila. Nije bitno dali se radi o sportašima, trudnicama, dijenčadi ili osobama treće životne dobi, cilj nam je pomoći svakome da poboljša kvalitetu kvalitetu vlastitog života, pritom i kvalitetu drugih osoba u njihovu okruženju.

Koristimo najnovija istraživanja na području farmakologije i nutricionizma kako bi stvorili inovativne proizvode za sve skupine ljudi, i na taj načim im pomogli da dostignu svoj puni potencijal. Sastav naših proizvoda odabran je tako da sastojci potiču jedni druge u njihovom djelovanju ipoboljšavaju apsorpciju drugih aktivnih sastojaka u organizam. Proizvodni program B!TONIC razvijen je u suradnji sa sveučilištem u Beču na temelju najnovijih studija i sadrži samo visoko kvalitetne prirodne mikronutrijenate s najvećom stopom dioraspoloživosti.

No, najnovija istraživanja nisu nisu samo pretočena u inovativne proizvode, več potićemo direktnu komunikaciju između različitih stručnjaka u zdravstvu i osoba koje žele odžati svoje zdravlje.

 

Naš cilj nije samo distribuirati proizvode, već aktivno pomoći našim kupcima da vode zdrav život. Upravo zbog toga na njihova putanja i dileme odgovaraju stručnjaci koji su doktorirali na području nutricionizma. Također, dio našeg profita investiramo u edukativne centre koje educiraju ljude o važnosti zdrave i balansirane prehrane.

Zdravlje ne poznaje dob. Naš je cilj pomoći svim ljudima da žive u svjesnom životu i poboljšati njihovo zdravlje na duge staze.

Sjedište naše tvrtke je u Austriji, no djelujemo diljem Europe kako bi promovirali zdrav i aktivan način života.